Maak kennis met Grobos

Grobos
Het Grobos is de enige huurdersvereniging in Groningen die volledig uit studenten bestaat. We zetten ons in voor alle student- en jongerenhuurders bij Lefier. En voor huurders bij andere woningcorporaties in Groningen.

Het Grobos is een afkorting voor Groninger Bewonersoverleg Studentenhuisvesting, nogal een mond vol. We zijn de huurdersvereniging voor alle huurders van de studenten- en jongerenwoningen van Lefier, maar we zijn er ook graag voor alle andere studenten die een kamer of woning van een corporatie in Groningen. We behartigen de belangen van onze leden door Lefier (ongevraagd) advies te geven over zaken die de huurders aangaan. Denk hierbij aan verduurzaming en verbouwing van flats of de vergoedingen voor bewonersverenigingen.


Daarnaast overleggen we met andere huurdersorganisaties in Groningen en Drenthe in het NOL (Noordelijk Overleg Lefier) en in Groningen-stad samen met de KAR (Klanten Advies Raad). Door samen met andere huurdersorganisaties te overleggen en advies uit te brengen richting Lefier kunnen we sterker onze punten overbrengen.


In het jaar 2020 komen we graag bij alle studentpanden van Lefier langs om met de huurders en bewonersverenigingen te praten over veelvoorkomende problemen. Deze kunnen we dan aankaarten bij Lefier.


Wil je met ons in gesprek over ons beleid, problemen in je pand of problemen met Lefier? Mail ons op info@grobos.nl of vul het contactformulier in op onze website: www.grobos.nl. Je kan op onze website ons beleidsplan voor 2020 lezen. Bovendien zie je dan uit wie het bestuur bestaat.


Heel veel succes met het vinden van een (nieuwe) kamer, studio of appartement in Groningen!

Copyright 2020  Ghuus - Powered by Corpoflow