De woontoren Atlas kan binnenkort worden bewoond!

In de wijk Paddepoel bouwt Nijestee de 55 meter hoge woontoren Atlas. Hierin komen 224 semi-zelfstandige wooneenheden, bestemd voor jongeren van 18 t/m 26 jaar. In Atlas kun jij op jezelf wonen, maar ben je niet helemaal alleen. De kamers beschikken over een eigen badkamer, toilet en pantry, maar in de gedeelde keuken kun je gezellig samen koken met zes medebewoners.


Inhoud

Atlas heeft zestien verdiepingen, die zijn verdeeld in twee gescheiden ‘clusters’. Elk cluster bestaat uit zeven kamers en een gezamenlijke woonkeuken. Onderin het gebouw is een ruimte genaamd 'The Lounge'. Hier kun je afspreken met medebewoners of studeren.


Locatie

De woontoren ligt vlakbij het Zernikecomplex, dat is maar 5 minuutjes fietsen. De Grote Markt is maar 10 minuten fietsen.


Wil jij hier wonen?

Wees er dan op tijd bij! De oplevering staat gepland vanaf oktober 2020. Vanaf 6 augustus kun jij reageren via WoningNet, dan worden de eerste kamers gepubliceerd. De kale huurprijs voor een kamer is € 343 per maand. Daar komen nog servicekosten (inclusief voorschotwater en elektra) overheen, dit kost ongeveer € 74,50 per maand. Het warme tapwater en de verwarming wordt geregeld via WarmteStad, dit kost circa € 34 per maand. Je kunt ook nog huurtoeslag aanvragen voor deze kamer.

Copyright 2020  Ghuus - Powered by Corpoflow