It's all in the mix - samenwonen met internationale studenten in een studentenwoning in Groningen?

It's all in the mix - samenwonen met internationale studenten in een studentenwoning in Groningen?

Dat kan nu in de Upsilon in Paddepoel! Daar wonen nu internationale studenten, die tijdelijk naar Nederland komen om te studeren. Het is natuurlijk super leuk als internationale studenten zich makkelijk kunnen integreren in de Groningse studentencultuur en zich thuis voelen in Groningen. Dat kan door (internationale) studenten samen te laten wonen op plekken waar ze elkaar ontmoeten, met elkaar leven en van elkaar leren. Per 1 september stelt SSH twaalf kamers van Upsilon beschikbaar gesteld voor enthousiaste Nederlandse studenten. Let’s mix!


Lijkt het je leuk om samen te wonen met een gemixte groep studenten van verschillende nationaliteiten? Om samen een eierbal te eten? En om je ervaringen en avonturen met Nijestee te delen via blog en/of vlog? Lees dan vooral verder!


Hoe komt je kamer eruit te zien?

Het gaat om een gemeubileerde kamer met prachtig uitzicht vanaf de negende of tiende verdieping. De kamer is voorzien van een bed, kast, tafel en bank en heeft daarnaast een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Je deelt met 7 anderen een gezamenlijke keuken en woonkamer.


De Upsilon beschikt over een dakterras, waar jij heerlijk kunt chillen met je huisgenootjes of vrienden. Daarnaast heeft de entrée hal een koffiehoek en aantal lounge plekken. Je kunt tegen betaling gebruik maken van de was faciliteiten (wasmachine en droger) in het gebouw.


Vanaf Upsilon is het maar 5 minuutjes fietsen naar het Zernikecomplex, de binnenstad is maar 10 minuten fietsen. De twaalf gemeubileerde kamers kunnen per 1 september worden bewoond. De huurprijs varieert tussen de € 400 en € 450, afhankelijk van de grootte van de kamer. Deze huurprijs in inclusief gas, water, licht, servicekosten en internet. Liever eigen meubels meenemen naar de kamer? Dat kan ook, geef dit dan even aan bij de aanmelding.


Verhuur

De kamers worden via SSH aangeboden door middel van een campuscontract. Dit betekent dat je de kamer mag huren zolang je nog studeert. Als je klaar bent met studeren heb je een jaar de tijd om de kamer te verlaten. Omdat kamers alleen verhuurd worden aan studenten is het van belang dat je kunt aantonen dat je studeert. Dit kan met een bevestiging van DUO, kopie van collegekaart 2020/2021 of met een bewijs van inschrijving aan de RUG of Hanze 2020/2021.


Heb jij interesse?

Vind jij het leuk om samen te wonen in zo’n internationale omgeving? Vul dan snel het formulier in op de website: https://www.sshxl.nl/over-ssh/nieuws/its-all-in-the-mix. Stuur dit naar info@sshxl.nl vóór 15 augustus. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding, VOL = VOL! Ook voor andere studenten- en jongerenwoningen kun je kijken bij het woningaanbod van Ghuus.

Copyright 2022  Ghuus - Powered by Corpoflow