Lefier verhuurt kamers via ROOM.nl

Lefier verhuurt kamers via ROOM.nl

Vanaf 1 april 2021 biedt Lefier alle studentenkamers en -woningen aan via ROOM.nl en niet meer via de website van Lefier.

Wat is ROOM?

Bij ROOM vind je naast de kamers van Lefier ook kamers van studentenhuisvesters in andere studentensteden. Met 1 inschrijving kun je in meerdere studentensteden kamers zoeken. Dat is handig als je nog niet precies weer waar je gaat studeren, als je van studie wisselt of als je gaat stagelopen. Daarnaast behoud je bij ROOM je inschrijfduur als je een kamer hebt gevonden. Zo wordt het makkelijker om na verloop van tijd te verhuizen naar een zelfstandige studentenwoning. 

Kamer huren van Lefier?

Leuke kamer van Lefier gezien op Ghuus? Als je op ‘ga naar woonruimte’ klikt, kom je op ROOM. Hier kun je reageren.

Sta je nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan in bij ROOM.nl

· Je kunt je inschrijven bij ROOM vanaf 16 jaar.

· Je inschrijving kost eenmalig € 35.

· De inschrijfduur is maximaal 8 jaar. Je hoeft deze tussentijds niet te verlengen. Studeer je langer dan 8 jaar of ben je PhD-er? Dan is op aanvraag verlenging mogelijk.

· Heb je via ROOM een kamer gevonden? Na ondertekening van je nieuwe huurcontract blijf je automatisch ingeschreven staan en blijft je inschrijfduur behouden.

· Om een kamer te kunnen huren moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling (MBO, HBO WO of PhD). Studeer je niet (meer) en zoek je nog wel woonruimte in de stad Groningen? Schrijf je dan in op WoningNet.

· Je kunt reageren op kamers vanaf 4 maanden voor aanvang van je studie.

· Je kunt alleen reageren op kamers in de regio waar je studeert of gaat studeren.

Copyright 2022  Ghuus - Powered by Corpoflow