Studentenflat in Groningen (Selwerd) gerenoveerd

Studentenflat in Groningen (Selwerd) gerenoveerd

Er staan drie grote studentenflats in Selwerd. Alle drie flats waren al behoorlijk op leeftijd, daar mocht wel wat aan veranderen!

De Kornoeiljeflat is de tweede flat die in Selwerd wordt gerenoveerd. De flat heeft nu alleen maar onzelfstandige studentenkamers. Na de renovatie krijgt de flat in Groningen 321 semi-zelfstandige studentenkamers. De kamers worden maar liefst 6 vierkante meters groter dan eerst, wat neerkomt op een nieuwe grootte van 19 vierkante meter! Ook krijgen ze allemaal een eigen badkamer en toilet. Dit betekent dat de studenten alleen nog maar de keuken met elkaar moeten delen. 


Bewoner aan het woord

Doreen woont op de negende verdieping en wil graag haar ervaringen delen: "Prachtige plaatjes van de zonsopkomst soms. Als je vroeg opstaat. Ik heb ook in het centrum gewoond, best leuk voor een tijdje al die reuring om je heen. Maar nu heb ik alles wat ik wilde: rustig, de drukte kun je gewoon opzoeken, de campus is vlakbij, er zijn genoeg winkels hier. Het allerleukste vind ik de enorme diversiteit; er wonen hier veel internationale studenten. Op elke verdieping zit wel iemand uit een ander continent. Mooi dat al die culturen zo samenkomen in mijn Groningse buurtje.”


Een flat in Groningen vind je bij Ghuus!

Bij Ghuus.nl vind je studenten-/ jongerenwoningen van vijf aangesloten corporaties. De aangesloten corporaties: zijn De Huismeesters, Lefier, Nijestee, Patrimonium, Wierden en Borgen en Woonborg. Deze corporaties hebben hun krachten gebundeld om hun aanbod voor studenten en jongeren nog beter zichtbaar te maken. Omdat de wooncorporaties op verschillende manieren het woningaanbod toonden was het voor jongeren soms namelijk niet overzichtelijk genoeg. Ghuus.nl zorgt ervoor dat het gehele aanbod op een overzichtelijke plek wordt weergegeven. De straks gerenoveerde Kornoeiljeflat valt dus ook onder dat aanbod. Een perfecte plek voor studenten om semi-zelfstandig te wonen. 


Wil jij ook in één van deze studentenflats in Groningen wonen?

Houd dan het woningaanbod in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Hierbij ontvang je elke week het nieuwste aanbod van sociale woningcorporaties in je mailbox!

Copyright 2022  Ghuus - Powered by Corpoflow