Studentenflats Selwerd vernieuwd

Studentenflats Selwerd vernieuwd

Je kent ze misschien wel, de drie grote studentenflats in Selwerd. Afgelopen jaar heeft Lefier de flat aan de Duindoornstraat ingrijpend vernieuwd. Nu krijgt de flat aan de Esdoornlaan dezelfde grondige metamorfose.


Semi-zelfstandig

De voormalige onzelfstandige studenteneenheden van 12 m² worden verbeterd tot semi-zelfstandige studentenkamers van ca. 18 m². De gevels worden naar voren geplaatst waardoor de kamers groter worden. Ook krijgen ze een eigen badkamer en toilet. Studenten delen straks een woonkeuken met 7 tot 8 huisgenoten.


Duurzaam en aardbevingsbestendig

De kamers worden verduurzaamd, waardoor de energielasten afnemen. De flat wordt aangesloten op Warmtestad en daarmee gasloos. Daarnaast wordt het gebouw aardbevingsbestendig gemaakt.


Comfort

De flat aan de Esdoornlaan is als alles goed gaat in het voorjaar van 2021 klaar. Het is de bedoeling om daarna ook de derde flat aan de Kornoeljestraat te renoveren. Dan hebben de drie studentenflats in Selwerd alle moderne comfort en een frisse uitstraling. De flats worden aangeboden op Ghuus.nl. Het woningaanbod op deze website is bedoeld om een overzichtelijk platform te bieden van woningaanbod van 5 grote woningcorporaties. 

Copyright 2022  Ghuus - Powered by Corpoflow