Vrydemalaan 618
Vrydemalaan 618
Vrydemalaan 618
Vorige
Volgende
Vrydemalaan 618
Vrydemalaan 618
Vrydemalaan 618

Vrydemalaan 618

9713 WZ Groningen • Hortusbuurt-EbbingekwartierToon op kaart
€453,18 per maand
€434,26 kale huur
€18,92 servicekosten
Reageren kan tot 30 september 12:00
Over deze woning
Woningtype
Oppervlakte
Beschikbaar vanaf
Studio
25 m²
17 October
Je woont
1,8 km tot Centraal Station Groningen
2,8 km tot Campus Groningen, locatie Zernike
1,0 km tot centrum
Reageren kan tot 30 september 12:00
Aangeboden door
Studio op 5 minuten loopafstand van het centrum. Geschikt voor maximaal 1 persoon. Huurtoeslag is mogelijk. Via de glasvezel- of gewone kabel kun je bij een provider naar keuze een internet-, televisie- en telefoonverbinding regelen, er is geen vaste telefoonaansluiting. De studio is volledig gestoffeerd. Er ligt linoleum op de vloer en er hangen gordijnen voor de ramen. Je kookt op elektriciteit. Een elektrische kookplaat en/of combi-magnetron regel je zelf. Er is zelfs een mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine. Honden en katten zijn niet toegestaan in de studio. Let op! De studio is niet ingericht. Word je 28 jaar, dan betekent dit niet dat je de woning hoeft te verlaten. Kijk voor een goed beeld van de mogelijkheden van de studio naar het filmpje bij deze advertentie.

Inkomenseis
Minimaal inkomen voor deze woning:
• geen eisen
Maximaal inkomen voor deze woning (dit geldt niet voor wijkvernieuwingsurgenties en rolstoelindicaties):
• Voor 1 persoon € 40.765,-
• Voor 2 of meer personen € 45.014,-
Meer algemene informatie over inkomensregels vind je hier.

Nutsvoorzieningen
Het energiesysteem in de studio geeft in de winter warmte en in de zomer (beperkte) koeling. Houd er rekening mee dat de temperatuur in de studio in de zomer behoorlijk hoog kan zijn. Het systeem koelt tot maximaal 4 graden lager dan de temperatuur op dat moment en kan niet als airco worden gezien.
De huurprijs is exclusief een voorschot voor cv, water en elektra. Voor de levering van warm water en elektra moet je een contract afsluiten met het energiebedrijf Warmtestad. Jaarlijks vindt een afrekening plaats. Dit kan betekenen dat je geld terug krijgt of bij moet betalen. Voor meer informatie zie de website van WarmteStad.

Overname
Eventuele overname van de bank en wasmachine kun je regelen met de bewoner.

Berging/parkeren
Er is een gemeenschappelijke berging bij het complex. De gemeente Groningen verstrekt geen parkeervergunningen in het openbaar gebied.

Loting
Als een woning 10 keer wordt geweigerd bieden we de woning mogelijk via loting aan. Deze optie vind je in WoningNet. Bij loting is de opgebouwde wachttijd niet van belang.
Voorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor deze woning moet u een aantal documenten aanleveren. Als u de woning krijgt aangeboden, ontvangt u hier meer informatie over.
De voorwaarden zijn:

Uw inkomen voldoet aan de regels van Passend toewijzen en toont u aan met een inkomensverklaring van de Belastingdienst;
Een goede verhuurdersverklaring, mogelijk aangevuld met een Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP);
Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) als u op dit moment geen woning huurt.
Of als u nu geen woning van een corporatie in de gemeente Groningen huurt én geen verhuurdersverklaring(en) tot minimaal 5 jaar terug kunt aanleveren;
Eventuele ingevulde woonduur op uw inschrijving moet juist zijn;
Als u onder bewindvoering of curatele staat een akkoordverklaring van uw bewindvoerder/curator.

Aparte slaapkamer(s)
Nee
Eigen keuken
Ja
Eigen toilet
Ja
Eigen badkamer
Ja
Verdieping
1e
Bouwjaar
2011
Parkeergelegenheid

De Hortusbuurt ligt tussen het Noorderplantsoen en de oude binnenstad. De naam verwijst naar de voormalige Hortus van de universiteit die eerder in deze buurt te vinden was. In deze buurt staan relatief veel oude hofjes. De meeste hofjes hebben een eigen binnentuin die de buren met elkaar delen. De Hortusbuurt is één van de wijken in met de meeste hofjes in Nederland. Het Noorderplantsoen is om de hoek en ook het Ebbingekwartier met diverse horeca, het stadsstrand en The Student Hotel zijn dichtbij.

Copyright 2022  Ghuus - Powered by Corpoflow